ΠΡΟΣΟΧΗ! Μήπως τις έχετε δει, καταζητούνται από την Αστυνομία για κλοπές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μήπως τις έχετε δει, καταζητούνται από την Αστυνομία για κλοπές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους...

Η Αστυνομία αναζητεί δύο γυναίκες για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατάστημα στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, οι δύο άγνωστες αφού εισήλθαν σε κατάστημα σε Λάρνακα, κατάφεραν και έκλεψαν μια τσάντα από τα δοκιμαστήρια του καταστήματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Έχετε δει αυτές τις γυναίκες; Ξαφρίζουν τσάντες από δοκιμαστήρια (pics)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Σαφείς απαιτήσεις προς την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές διατυπώνει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μορφάκης Σολομωνίδης, ο οποίος μέσω των δικηγόρων του προχώρησε σε επίσημη καταγγελία προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, με αφορμή δημοσιεύσεις του Μακάριου Δρουσιώτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE