Γνωστοί ορθοπεδικοί της Λεμεσού πίσω από το εικονικό τροχαίο στην Πάφο

Γνωστοί ορθοπεδικοί της Λεμεσού πίσω από το εικονικό τροχαίο στην Πάφο

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι πίσω από το εικονικό τροχαίο στην Πάφο.

Διαβάστε επίσης: Eικονικό τροχαίο στην Πάφο! 10 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και γνωστού ιατρού

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, ασφαλιστική εταιρία κατήγγειλε στην Αστυνομία περιστατικό για εικονικό τροχαίο. 

Συγκεκριμένα η καταγγελία της παραπονούμενης εταιρείας, βασίζεται στο πόρισμα μελέτης, που διεξήγαγε εμπειρογνώμονας οδικών συγκρούσεων, διερεύνησε τροχαία σύγκρουση που συνέβη στις 6 Ιανουαρίου 2015, στην Πάφο, στο οποίο εμπλέκονταν δύο αυτοκίνητα.

Για την υπόθεση εκδόθηκαν έντεκα εντάλματα, μεταξύ αυτών και 2 γνωστοί ορθοπεδικοί της Λεμεσού, ένας φυσιοθεραπευτής και ένας ισιωτής. 

Tο χρηματικό ποσό που ζήτησαν ως ασφαλιστική κάλυψη ανέρχεται στις 43 χιλιάδες ευρώ.

Αναμένεται να οδηγηθούν την Πέμπτη (29/09) ενώπιον Δικαστηρίου για αίτημα προσωποκράτησης τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE