ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελειώνει του ενδιάμεσου χώρου – «Τελευταία παράσταση απόψε»

Τελειώνει του ενδιάμεσου χώρου – «Τελευταία παράσταση απόψε»

Το εγχείρημα συνεργασίας των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου φαίνεται τουλάχιστον να τρίζει λόγω Δημοτικών Εκλογών και όχι μόνο.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Η καλή αρχή που έγινε τον περασμένο Μάιο με την συνεργασία των κομμάτων του λεγόμενου ενδιάμεσου (ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ) και την στήριξη του Μαρίνου Σιζόπουλου για την Προεδρία της Βουλής, φαίνεται να μην έχει συνέχεια.

Αυτή την εντύπωση έχουν τουλάχιστον πρώην και νυν στελέχη των κομμάτων που απαρτίζουν τον ενδιάμεσο.

Η απόφαση του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ να συνεργαστούν με το ΑΚΕΛ σε διάφορους δήμους χαρακτηρίζεται από «κύκλους» του ενδιάμεσου ως ταφόπλακα στην προσπάθεια συνένωσης του χώρου.

Μάλιστα ο πρώην υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΕΔΕΚ Γιώργος Αγαπίου, άσκησε δριμεία κριτική στα κόμματα του ενδιάμεσου γράφοντας συγκεκριμένα:

Την ίδια ώρα κακοφανισμένοι είναι και στην Συμμαχία Πολιτών –τουλάχιστον μερικοί- καθώς βλέπουν προσπάθεια αποκλεισμού του Λιλλήκα από την κούρσα των Προεδρικών, καθώς ο Νικόλας φαίρεται να έχει λάβει τις αποφάσεις του.

Πάντως ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ στις δημόσιες τουλάχιστον τοποθετήσεις τους, απαντούν ότι οι δημοτικές και οι όποιες συνεργασίες δεν προέρχονται κεντρικά αλλά από την κοινωνία θέλοντας να διαχωρίσουν το Κυπριακό και τις Προεδρικές από τις Δημοτικές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top