Η Αννίτα Δημητριάδου φέρεται να... μείωνε μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΤ: «Ήβρεν τους άλλους παλαβούς» - «Χαντακωμένος»

Η Αννίτα Δημητριάδου φέρεται να... μείωνε μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΤ: «Ήβρεν τους άλλους παλαβούς» - «Χαντακωμένος»

Ηχητικό ντοκουμέντο που χρησιμοποιήθηκε σε δίκη στην Ολλανδία, παρουσιάζει την αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του ΚΟΤ, Αννίτα Δημητριάδου, να μειώνει διοικητικά στελέχη του Οργανισμού Τουρισμού.

«Ήβρεν τους άλλους παλαβούς» φέρεται να λέει η κα Δημητριάδου, η οποία προφανώς αναφερόταν σε μέλος της Επιτροπής Ελέγχου του ΚΟΤ, τον Γιάννη Κάκκο (σύμφωνα με πληροφορίες του «Πολίτη»). Όσο για τους «άλλους παλαβούς», βάσει πάντα των όσων γράφει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Θεοδώρου, είναι τα νυν μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΤ.

Σε κάποια άλλη στιγμή, η κα Δημητριάδου ακούγεται να χαρακτηρίζει «χαντακωμένο» τον πρόεδρο της επιτροπής ελέγχου του ΚΟΤ Στέλιο Ιωαννίδη.

Περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE