ΚΟΣΜΟΣ

Παιδάκια ζούσαν μέσα σε ένα αχούρι με τους νεκρούς από ναρκωτικά γονείς τους - Σοκαριστικές ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παιδάκια ζούσαν μέσα σε ένα αχούρι με τους νεκρούς από ναρκωτικά γονείς τους - Σοκαριστικές ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι γονείς τριών παιδιών βρέθηκαν νεκροί από «υπερβολική δόση ναρκωτικών» στο σπίτι τους στη Πενσυλβάνια.

Ο θάνατος τους έγινε γνωστός όταν η μόλις 7 ετών κόρη τους, πήγε στο σχολείο της και είπε στους δασκάλους της ότι δεν μπορούσε να τους ξυπνήσει και πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Λίγο αργότερα, ο 26χρονος Κρίστοφερ Ντίλι και η 25χρονη Τζέσικα Λάλι εντοπίστηκαν νεκροί από τις Αρχές! Το ζευγάρι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν νεκρό για μέρες.

Τα αδέλφια της 7χρονης, ένα 9 μηνών κοριτσάκι, ένα 3χρονο αγοράκι κι ένα 5 ετών αγόρι, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, καθώς βρέθηκαν στο σπίτι μαζί με τους νεκρούς γονείς τους.

Οι αστυνομικοί έπαθαν σοκ όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι, το οποίο ήταν κυριολεκτικά αχούρι. Όπως βλέπετε, ήταν γεμάτο σκουπίδια ενώ παντού υπήρχαν ενέσεις για να παίρνουν την ηρωίνη τους. Τα παιδιά τους προς το παρόν τα έχει αναλάβει η Πρόνοια.

overdose2.jpg

overdose3.jpg

overdose12-735x459.jpg

overdose4.jpg

overdose5.jpg

overdose6.jpg

overdose8.jpg

overdose10.jpg

overdose11.jpg

star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top