ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Καταθέτει στο δικαστήριο η πρώην σύντροφος του Θωμά

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Καταθέτει στο δικαστήριο η πρώην σύντροφος του Θωμά

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσει η κατάθεση της πρώην συντρόφου του Χρίστου Θωμά, ο οποίος κατηγορείται για το τριπλού φονικού της Λεμεσού που διεπράχθη στις 24 Νοεμβρίου του 2015 με θύματα τους αδελφούς Ντορζή και τον Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου η Μαριάντα Κ. θα κληθεί να καταθέσει ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, τα όσα ανέφερε γραπτώς στους ανακριτές της υπόθεσης.

Θυμίζουμε πως η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα στην κατάθεση της ενώπιον του δικαστηρίου, ανέφερε πως η ιατροδικαστική εξέταση της πρώην συντρόφου του Θωμά, κατέδειξε πως η κοπέλα έφερε παλαιές και πρόσφατες εκχυμώσεις αλλά και σημάδια από κτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματος της. 

Συγκεκριμένα η ιατροδικαστής στην αντεξέτασή της ανέφερε πως οι εκχυμώσεις αυτές πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί από μια ημέρα μέχρι και τρεις προηγουμένως.

Η κ. Παπέττα μεταξύ άλλων επισήμανε πως κατά την εξέταση της κοπέλας, ήταν παρών και μέλος της Αστυνομίας, με την νεαρή να αναφέρει χαρακτηριστικά πως τα τραύματα της προήλθαν από βίαιη συμπεριφορά του Χρίστου Θωμά.

Η δικαστική διαδικασία της Παρασκευής (14/10) αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η Μαριάντα Κ. θα αναφερθεί σε πράγματα και καταστάσεις που έγιναν πριν την διάπραξη του εγκλήματος. 

Διαβάστε ακόμη: 

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Σημάδια από κτυπήματα έφερε η πρώην σύντροφος του Θωμά - Υποστήριξε ότι την έδειρε ο κατηγορούμενος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top