ΦΡΙΚΗ! 55χρονος ανάγκασε αγόρι να κάνει σεξ με αγελάδα και το βίασε επανειλημμένα

ΦΡΙΚΗ! 55χρονος ανάγκασε αγόρι να κάνει σεξ με αγελάδα και το βίασε επανειλημμένα

Μια από τις πιο διεστραμμένες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης έλαβε χώρα στο Σύδνεϋ, όπου ένας 55χρονος άνδρας κακοποίησε σεξουαλικά με τον πιο βάναυσο τρόπο ένα αγοράκι κάτω των 16 ετών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Allan Kenneth Brooker που εργαζόταν σε γαλακτοκομική φάρμα, ανάγκασε τον ανήλικο να κάνει σεξ με αγελάδα, και στη συνέχεια τον βίασε επανειλημμένα.

Ο 55χρονος, κρίθηκε ένοχος για την κτηνωδία αυτή, ενώ του απαγγέλθηκαν 16 κατηγορίες.

Ο δράστης συνελήφθη αρχικά το 2014, ενώ στις 25 Νοεμβρίου αναμένεται να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο ώστε να ακούσει την καταδίκη του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE