ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εμπόριο κόκας στην Κύπρο από πρώην ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και της Σαλαμίνας

Εμπόριο κόκας στην Κύπρο από πρώην ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και της Σαλαμίνας

Στο δικαστήριο βρέθηκαν δυο πρώην ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε Ανόρθωση και Σαλαμίνα για εμπόριο κοκαΐνης.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Πολίτης» οι δυο ποδοσφαιριστές από την Σιέρα Λεόνε, συνελήφθησαν στη Λάρνακα για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών και οι ίδιοι κινδυνεύουν με μεγάλες ποινές κάθειρξης.

Ο λόγος για τους Julius Conteh 37 ετών ο οποίος είχε αγωνιστεί στη Σαλαμίνα το 2006 – 2007 και τον ομοεθνή του Ibrahim Bunduka 26 ετών ο οποίος αγωνίστηκε την διετία 2005 – 2007 στην εφηβική ομάδα της Ανόρθωσης.

Παραδέχτηκαν ενοχή

Οι δυο πρώην ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Κύπρο παραδέχτηκαν ενοχή όπως επίσης και άλλος ένας Αφρικανός από το Τόγκο. Πρόκειται για τον Bassirou Lare. Οι τρεις τους βρέθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και κρίθηκαν ένοχοι από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος καθώς και την κατηγορία της εισαγωγής και εμπορίας ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Πιάστηκαν στα πράσα

Ο Lare συνελήφθη από την ΥΚΑΝ Λάρνακας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Εκεί οι άντρες της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών εντόπισαν 82 σκευάσματα που περιείχαν περίπου ένα κιλό κοκαΐνης.

Έπειτα συμφωνήθηκε να γίνει ελεγχόμενη παράδοση των ναρκωτικών και η κοκαΐνη αντικαταστάθηκε από ομοιώματα.

Ο συλληφθείς δέχτηκε τηλεφώνημα και έλαβε οδηγίες όπως τοποθετήσει τα ναρκωτικά σε πράσινο κάδο απορριμμάτων κοντά από το ξενοδοχείο.

Τότε εμφανίστηκε το Conteh παραλαμβάνοντας την τσάντα με τα ναρκωτικά και ακολούθως την παρέδωσε στον Bunduka o οποίος διέμενε σε διπλανή πολυκατοικία.

Έτσι και οι άλλοι δυο συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω.

Η ποινή τους θα γίνει γνωστή στις 26/10.   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top