Κύπριος επιχειρηματίας οικογενειακώς στην έρημο!

Κύπριος επιχειρηματίας οικογενειακώς στην έρημο!

Το ταξίδι τους στο Ντουμπάι δεν περιορίστηκε στην μοντέρνα πόλη...

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης με την σύζυγό του Ramona Filip και τα δύο πανέμορφα τους παιδιά αυτές τις μέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Ντουμπάι. 

Δεν παρέλειψαν οικογενειακώς να επισκεφθούν την έρημο και να ποζάρουν στον φακό απολαμβάνοντας ένα εντελώς διαφορετικό ηλιοβασίλεμα. 

Η σχεδιάστρια μόδας πόσταρε την φωτογραφία στο Instagram ευγνωμονόντας για την όμορφη στιγμή που ζει με την οικογένειά της. 

Η Ramona απόλαυσε το τσάι των βεδουϊνων και δηλώνει ότι θα μπορούσε να συνηθίσει την ζωή τους...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE