LIFESTYLE

Πρόσωπο της κυπριακής tv πανηγυρίζει για το μπλόκο στο μαύρο των καναλιών της Ελλάδας!

Πρόσωπο της κυπριακής tv πανηγυρίζει για το μπλόκο στο μαύρο των καναλιών της Ελλάδας!

Μαζί του και ολος ο δημοσιογραφικός κόσμος του νησιού, μιας και όλοι ξέρουμε τι πάει να πει ανεργία...

Ο Τάσος Θεοδώρου έγραψε γεμάτος χαρά και αισιοδοξία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Σήμερα ξημέρωσε μία μέρα χαράς,αισιοδοξίας και δικαίωσης για χιλιάδες συναδέρφους που επί δύο μήνες έδιναν τη δική τους μάχη για να μην πέσει "μαύρο" στα κανάλια».

Και συνέχισε αναφερόμενος στο κανάλι που τον ανακάλυψε και του έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθεί με την τηλεόραση: «Μακάρι να αφήσουν επιτέλους να "αναπνεύσει" και το MEGA, όπως και οι εργαζόμενοί του, που παλεύουν καθημερινά να το κρατήσουν ζωντανό.».

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κάνει κατ' αρχήν αποδεκτές τις προσφυγές των καναλιών για να κηρυχθεί αντισυνταγματικός ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες ανέτρεψε τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα για τις τηλεοπτικές άδειες.

Παγώνει ουσιαστικά κάθε διαδικασία μέχρι την έκδοση της απόφασης και σε ό,τι αφορά στις προσπάθειες της κυβέρνησης να ξεκαθαρίσει το τοπίο άμεσα, μπλοκάρει την προσπάθεια άμεσης αναστολής εκπομπής των καναλιών που δεν έχουν πάρει άδεια. Το μαύρο δηλαδή δεν μπορεί να πέσει από τη στιγμή που εκκρεμεί η απόφαση του ΣτΕ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top