LIFESTYLE

Πυροβόλησαν και σκότωσαν την γάτα Κύπριας παρουσιάστριας! Mέσα στην αυλή του σπιτιού της! VIDEO

Πυροβόλησαν και σκότωσαν την γάτα Κύπριας παρουσιάστριας! Mέσα στην αυλή του σπιτιού της! VIDEO

Αποκάλεσε «άψυχο» και «δίποδο κρέας» αυτόν που τράβηξε την σκανδάλη...

Βυθίστηκε στην θλίψη η Μαρίνα Φιλιππίδου, αφού την Τετάρτη, 26/10, πυροβόλησαν την μόλις 5 μηνών γάτα της, Μπέλλα, μέσα στο ίδιο της πατρικό σπίτι. Όσο κι αν προσπάθησαν να την κρατήσουν στην ζωή, η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να την σώσουν…

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Love & Style» και μίλησε με πόνο για το τραγικό συμβάν, αλλά και για τα δικαιώματα των τετράποδων.

Όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Ποιο χέρι ανθρώπου θα μπορούσε να σημαδέψει την τοσοδούλικη καρδούλα ενός αγγέλου και να τραβήξει τη σκανδάλη; Χέρι "ανθρώπου" λέω...;; Αλίμονο... Μόνο ένα άψυχο, δίποδο κρέας θα άντεχε να πάρει τη ζωή απ'αυτό το πλάσμα που ήρθε σ'αυτό τον κόσμο τον κακό για να δώσει όλη του την αγάπη... όση πρόλαβε στους 5 μήνες που έζησε... Η Μπέλλα μας έφυγε σήμερα, πριν από λίγο, στο χειρουργικό κρεβάτι, αφού το μικρό κορμάκι της δεν άντεξε τη σφαίρα που της κάρφωσαν. Είναι απύθμενος ο πόνος, αβάσταχτος, αλήθεια... το λέω για τους λίγους ή τους πολλούς που μπορούν να τον νιώσουν. Να'χεις καλό παράδεισο κοριτσάκι μου... να ξέρεις πως εδώ στη γη κάποιοι άνθρωποι σε έχουν λατρέψει! Καλό ταξίδι μικρέ μου άγγελε!»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top