ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η μυστική συνάντηση και η βολιδοσκόπηση του Άντρου στον Κατσουρίδη με φόντο τις προεδρικές εκλογές – Τι περιμένουν στην Εζεκία Παπαϊωάννου

Η μυστική συνάντηση και η βολιδοσκόπηση του Άντρου στον Κατσουρίδη με φόντο τις προεδρικές εκλογές – Τι περιμένουν στην Εζεκία Παπαϊωάννου

Τα είπαν Άντρος Κυπριανού και Νίκος Κατσουρίδης σχετικά με το μέλλον του κ.Κατσουρίδη στο ΑΚΕΛ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» την Κυριακή 30/10, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ βολιδοσκόπησε τις προθέσεις Κατσουρίδη για τις προεδρικές εκλογές του 2018, με τον κ. Κατσουρίδη να αναφέρει ότι δεν έχει κάνει καμία σκέψη για αυτό το θέμα και ότι εάν παραμένει μέλος του ΑΚΕΛ προφανώς θα συμπεριφερθεί ως κομματικό μέλος. 

Με βάση την ενημέρωση που έγινε από τον ίδιο τον Άντρο Κυπριανού στο Πολιτικό Γραφείο του ΑΚΕΛ, ο ίδιος προέτρεψε τον κ. Κατσουρίδη να ξεκαθαρίσει και δημόσια ότι θα λειτουργήσει ως μέλος του ΑΚΕΛ στις προεδρικές εκλογές και την ίδια στιγμή να αναδείξει δημοσίως ότι παραμένει μέλος του ΑΚΕΛ.

Πράγματι αυτό έκανε ο Κατσουρίδης αφού μέσα από διάφορες συνεντεύξεις του τον τελευταίο καιρό ανέφερε ότι παραμένει μέλος του ΑΚΕΛ, έστω και αν βρίσκεται σήμερα σε ειδικό καθεστώς (σ.σ. λόγω της ποινής της επ’ αόριστον αποβολής).

Στην Εζεκία Παπαϊωάννου όμως φαίνεται να περιμένουν κάτι ακόμη από τον κ. Κατσουρίδη... να αποδείξει δηλαδή εμπράκτως ότι είναι κομματικό μέλος, το επόμενο χρονικό διάστημα και αναλόγως θα πάρουν αποφάσεις. 

Όπου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης του κ. Κατσουρίδη ως μέλους, είτε αμέσως είτε σταδιακά.

Να σημειωθεί ότι ένα σενάριο που έπαιζε δυνατά ανέφερε πως προωθείτο ο Κατσουρίδης ως υποψήφιος του ενδιάμεσου χώρου στις επόμενες προεδρικές εκλογές. Τα πιο πάνω τα είχε αποκαλύψει το ThemaOnline στις 5 Ιουνίου. Οι προαναφερθείσες εξελίξεις, είναι ενισχυτικές των πληροφοριών που είχαμε δημοσιεύσει. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top