20χρονος άλλαξε το όνομα του σε iphone 7 για να κερδίσει ένα τηλέφωνο

20χρονος άλλαξε το όνομα του σε iphone 7 για να κερδίσει ένα τηλέφωνο

Ο νεαρός ουκρανός προκειμένου να πάρει το έπαθλο επέδειξε το νέο του διαβατήριο στους υπεύθυνους του καταστήματος.

Εικοσάχρονος Oυκρανός άλλαξε επίσημα το όνομά του σε iPhone Sim Seven για να αποκτήσει δωρεάν το πανάκριβο τηλέφωνο της Apple.

Ο νεαρός Oυκρανός, που μέχρι πρότινος ονομαζόταν  Olexander Turin, 20, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα καταστήματος στο Κίεβο, που πρόσφερε πέντε iphone 7, στους πέντε πρώτους που θα άλλαζαν το ονοματεπώνυμό τους. Σύμφωνα με τον independent ο νεαρός ήταν ο πρώτος που έσπευσε να προχωρήσει στη διαδικασία αλλαγής ονόματος και την περασμένη Παρασκευή κέρδισε το πολυπόθητο κινητό τηλέφωνο.

Οπως είπε θα σκεφτεί να ξαναπάρει το παλιό του όνομα όταν θα κάνει παιδιά.Το καινουργιο iPhone 7 κοστίζει στην Ουκρανία περίπου 760 λίρες.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η αδελφή του ονομαζόμενου iPhone, πλέον, «είναι δύσκολο να το αποδεχτεί κανείς και ακόμη πιο δύσκολο να το πιστέψει.» Και πρόσθεσε ότι κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο ψάχνει έναν τρόπο για να εκφραστεί. Γιατί να μην το κάνει κανείς με αυτό τον τρόπο;» 

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE