Περιοδεία Δήμου Λάρνακας στους πλημμυρισμένους δρόμους της πόλης – «Πνίγηκε» στη λάσπη και στο νερό η περιοχή των Καμάρων

Περιοδεία Δήμου Λάρνακας στους πλημμυρισμένους δρόμους της πόλης – «Πνίγηκε» στη λάσπη και στο νερό η περιοχή των Καμάρων

Περιοδεία στους πλημμυρισμένους δρόμους της Λάρνακας κάνει από τα ξημερώματα της Τρίτης (01/11) ο Δημαρχεύων Λάρνακας Πέτρος Χριστοδούλου, ενώ την περιοχή Καμάρων επισκέφθηκαν και οι βουλευτές Νίκος Κέττηρος, Ζαχαρίας Ζαχαρίου και Γιώργος Κάρουλλας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Χριστοδούλου ανέφερε ότι από τις 3:30 τα ξημερώματα (01/11) βρίσκεται μαζί με τον αναπληρωτή Δημοτικό Γραμματέα στους δρόμους και επισκέπτονται πλημμυρισμένους δρόμους και σπίτια.

Πρόσθεσε ότι «μέχρι πριν μία περίπου εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Λάρνακας σύσκεψη όλων των αρμοδίων τμημάτων για να μελετηθεί κατά πόσον όλα είναι εντάξει σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων. Επίσης καθαρίστηκαν όλες οι σχάρες και οι οχετοί στο Δήμο ειδικά μάλιστα στις περιοχές όπου κάθε χρόνο αντιμετωπίζουν τα ίδια πρόβλημα με τις βροχές με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν τα σπίτια και να καταστρέφονται περιουσίες».

Τριτοκοσμικές εικόνες από τις Καμάρες – Με τις σφουγγαρίστρες στο χέρι όλο το βράδυ οι κάτοικοι

Ωστόσο, συνέχισε «πάντα με τις πρώτες βροχές μεταφέρονται διάφορα αντικείμενα που βρίσκονται στους δρόμους, με αποτέλεσμα οι σχάρες να κλείνουν. Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις χθεσινοβραδινές βροχές είναι στην περιοχή Καμάρων και συγκεκριμένα στην Οδό Φιλονόης και στην περιοχή της Στρατηγού Τιμάγια στην Οδό Τερψιχόρης, που ουσιαστικά είναι πρόβλημα του Συμβουλίου Αποχετεύσεων».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Χριστοδούλου ανέφερε «οι Δήμοι Λάρνακας και Αραδίππου καθώς και η Επαρχιακή Διοίκηση θα πρέπει να επικεντρωθούμε προκειμένου να επιλυθεί το θέμα που δημιουργείται στη περιοχή Καμάρων».

Ανέφερε ακόμα ότι «στην Οδό Τερψιχόρης δεν λειτούργησαν ορισμένες αντλίες που υπήρχαν για άντληση των νερών πιθανότατα λόγω της διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος».

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ιρανός στρατηγός - Θα εκτοξεύσουμε πυραύλους για να φύγουν οι Αμερικανοί από την Κύπρο - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα» λέει ο Λετυμπιώτης

LIVE: Ιρανός στρατηγός - Θα εκτοξεύσουμε πυραύλους για να φύγουν οι Αμερικανοί από την Κύπρο - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα» λέει ο Λετυμπιώτης

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE