ΚΟΙΝΩΝΙΑ

18χρονος γιος δολοφονημένης γυναίκας από καυστικό οξύ: «Θέλω να φύγω από την Κύπρο και να πάρω και την νεκρή μητέρα μου» -VIDEO

18χρονος γιος δολοφονημένης γυναίκας από καυστικό οξύ: «Θέλω να φύγω από την Κύπρο και να πάρω και την νεκρή μητέρα μου» -VIDEO

Έμεινε ολομόναχος στην Κύπρο ο 18χρονος γιος της γυναίκας που ο πρώην συβμίος της την περιέλουσε με καυστικό οξύ και απεβίωσε πριν από τρεις ημέρες μετά από σκληρή μάχη 15 ημερών που έδινε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 18χρονος υπό την συνοδεία της γειτόνισσας του, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (04/11) φιλοξενούμενος  στην εκπομπή της Γωγώς Αλεξανδρινού «Μεσημέρι και Κάτι» της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, κάνοντας έκκληση στο κοινό όπως τον βοηθήσουν.

Όπως ανέφερε η γυναίκα (φίλης της ατυχής 53χρονης) ο 18χρονος Ζαχαρίας έχει μείνει ολομόναχος στην Κύπρο και το μόνο που θέλει είναι να φύγει από την χώρα μας και να πάει να ζήσει στο σπίτι του αλλά και μεταφέρει μαζί του και την νεκρή μητέρα του ώστε να θαφτεί στην γενέτειρα της.

Το ποσό που χρειάζεται ο Ζαχαρίας ανέρχεται στις 2,300 ευρώ για τα μεταφορικά τόσο του ιδίου αλλά και της σορού της μητέρας του.

Να θυμίσουμε πως η 53χρονη δολοφονήθηκε από το πρώην συμβίο της ο οποίος την περιέλουσε με καυστικό οξύ. Μάλιστα το όλο συμβάν είχε διαδραματιστεί στα μάτια του 18χρονου ο οποίος προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στην μητέρα του αλλά και να καλέσει ασθενοφόρο και την Αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 44χρονος σκότωσε την πρώην του με καυστικό οξύ! Συνελήφθη και τέθηκε υπό 8ημερη κράτηση

Απεβίωσε η γυναίκα με το καυστικό οξύ - Συνελήφθη για φόνο ο πρώην της που την περιέλουσε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απεβίωσε η γυναίκα με το καυστικό οξύ - Συνελήφθη για φόνο ο πρώην της που την περιέλουσε

Απόπειρα φόνου στην Λευκωσία: 44χρονος περιέλουσε με καυστικό υγρό την πρώην συμβία του

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top