ΠΑΡΑ-THEMA

Ο Βγενόπουλος ζει και στην Κύπρο ξέρουν καλά που βρίσκεται

Ο Βγενόπουλος ζει και στην Κύπρο ξέρουν καλά που βρίσκεται

Ο θάνατος του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου, το Σάββατο 5/11, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, στους εν Κύπρο και εν Ελλάδι διαμένοντες.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ρεπορτάζ για την ζωή του, αναλύσεις για τις επιχειρήσεις του, αναφορές για τις  δικαστικές του διαμάχες, τοποθετήσεις από τους πολιτικούς μας και συνομοσιολογία από τον κόσμο του διαδικτύου περί σκηνοθετημένης ιστορίας.

Ο άντρας αυτός, καλώς ή κακώς, συνδέθηκε αφενός με την κατάρρευση του τραπεζικού μας συστήματος και αφετέρου με την διαφθορά των κομμάτων εξουσίας με τις επιχειρήσεις και τους συνεργάτες του.

Ως εκ τούτου, ο φυσικός θάνατος του μπορεί να σηματοδοτεί το βιολογικό τέλος του ανδρός, όμως το σύστημα που γεννάει Βγενόπουλους ζει και βασιλεύει.

Τα έργα και οι ημέρες του κυπριακού πολιτικού συστήματος που έκανε τεμενάδες στους Βγενόπουλους, έστρωνε κόκκινα χαλιά και θεοποιούσε την ασυδοσία τραπεζών και τραπεζιτών είναι εκεί και τον λογαριασμό τον πληρώνει ο λαός εδώ και χρόνια.

Με άλλα λόγια όσο η διαπλοκή και η σήψη αποτελούν κινητήριο μοχλό της πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ του τόπου οι κάθε είδους Βγενόπουλοι δεν πεθαίνουν και αυτοί που τους γεννούν ξέρουν πολύ καλά και πού βρίσκονται…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top