ΠΑΡΑ-THEMA

Αν …

Αν …

Σενάρια μεν, αν πραγματοποιηθούν όμως, θα …

Τρία ντέρμπι βρίσκονται στα σκαριά για την Ομόνοια. Τρία παιχνίδια με τις ομάδες που βρίσκονται μπροστά της στον βαθμολογικό πίνακα. Τρία παιχνίδια φωτιά …

ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ είναι οι τρεις επόμενοι αντίπαλοι του τριφυλλιού.

Τα επόμενα τρία παιχνίδια για τους πράσινους μπορούν να θεωρηθούν παιχνίδια που θα καθορίσουν την πορεία που θα έχει η φετινή Ομόνοια στο πρωτάθλημα.

Αν χάσει και στα τρία παιχνίδια, βγαίνει σε μεγάλο βαθμό εκτός διεκδίκησης τίτλου, τόσο απλά...

Αν δεν χάσει (ισοπαλίες – νίκες), μένει κοντά στις 3 πρώτες θέσεις, θα κάνει σίγουρα και βήμα προς τα πάνω στον βαθμολογικό πίνακα και θα μειώσει αισθητά την διαφορά στην βαθμολογία ( -7 με ΑΕK, -5 AΠΟΕΛ, ισοβαθμία με ΑΕΛ).

Αν κερδίσει και τα τρία, αλλάζουν κατά πολύ τα δεδομένα και μπαίνει για τα καλά στην διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος. Αν προσθέσουμε και τη «δυναμική» που θα αποκτήσει η ομάδα και κόσμος μετά τις τρείς νίκες, τότε θα μιλάμε για …άλλη ομάδα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top