ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΒΟΜΒΑ MINERVA: «Ενν καλύτερα να φύγεις που δαμε» - Η 3η βομβιστική επίθεση εναντίον Κουτσοκούμνη μέσα σε δυο χρόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΟΜΒΑ MINERVA: «Ενν καλύτερα να φύγεις που δαμε» - Η 3η βομβιστική επίθεση εναντίον Κουτσοκούμνη μέσα σε δυο χρόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Καλύτερα να φύγεις που δαμε». Αυτήν ήταν μια από τις πολλές ατάκες που ειπώθηκε ενώπιον μας, όταν επιχειρήσαμε να μιλήσουμε με ιδιοκτήτες γειτονικών καταστημάτων της εταιρείας Μινέρβα Ασφαλιστικής.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

Ιδιοκτήτης καταστήματος που γειτονεύει με την εταιρεία μας ανέφερε πως αντιλήφθηκε το περιστατικό το πρωί της Πέμπτης (17/11) που ήρθε να ανοίξει το μαγαζί του, το οποίο υπέση ζημιές. Στην πόρτα εισόδου του υποστατικού του ήταν εμφανή τα σημάδια τηςέκρηξης, αφού έσπασαν οι τζαμαρίες από την έκρηξη.

«Εν καλλίτερα να φύεις που δαμε» ήταν η ατάκα άλλου προσώπου προς τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που γειτονεύει με την Μινέρβα καθώς όπως μας αναφέρθηκε είναι η τρίτη βομβιστική επίθεση που σημειώνεται στην ασφαλιστική εταιρεία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη μέσα σε δυο χρόνια.

Να σημειώσουμε πως οι καταστηματάρχες που βρίσκονται κοντά στην εταιρεία έχουν προβληματιστεί αρκετά καθώς φοβούνται πως τα μαγαζιά θα υποστούν ζημίες από τις βομβιστικές επιθέσεις που σημειώνονται εναντίον της Minerva.

Η πληροφόρηση που είχαμε από άτομο που είναι στο χώρο των ασφαλειών και επισκέφθηκε την σκηνή, είναι πως η εταιρεία δουλεύει κανονικά και οι υπάλληλοι έχουν προσέλθει στα γραφεία τους, καθώς το κτίριο διαθέτει και άλλη είσοδο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top