Πρωτοτυπία στις Δημοτικές Εκλογές - Προεκλογική εκστρατεία στη Λευκωσία με φουσκωτό! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρωτοτυπία στις Δημοτικές Εκλογές - Προεκλογική εκστρατεία στη Λευκωσία με φουσκωτό! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια διαφορετική εκδήλωση στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας διοργάνωσε Υποψήφιος Δήμαρχος στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο λόγος για τον Ανεξάρτητο Υποψήφιο Δήμαρχο στην Λακατάμια κύριο Ανδρέα Γλαύκου Ανδρέου.

Η ομάδα Στήριξης του κυρίου Ανδρέου διοργάνωσε εκδήλωση την Κυριακή 20/11 για τα παιδιά, και για όσους αισθάνονται παιδιά σύμφωνα με την ανακοίνωσή, όπου περιλάμβανε πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια για τα μικρά παιδιά, αλλά και φουσκωτό.

Η εκδήλωση που έγινε στον χώρο στάθμευσης του Pavilion προσέλκυσε πολλούς νεαρούς δημότες που έσπευσαν με τις οικογένειές τους να περάσουν το πρωινό της Κυριακή τους εκεί.

Ο κύριος Ανδρέας Γλαύκου Ανδρέου διεκδικεί την Δημαρχία στην Λακατάμια ως  Ανεξάρτητος

Υποψήφιος Δήμαρχος, αφού αποτέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο για 10 χρόνια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE