ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Αγνώριστη η πρωταγωνίστρια του Dirty Dancing, μετά από ρινοπλαστική. Είχε σχέση με τον Τζορτζ Στεφάνοπουλο και με τον Μάθιου Μπρόντερι, ο οποίος προκάλεσε ένα θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο τραυματίστηκε και η ίδια

Αγνώριστη η πρωταγωνίστρια του Dirty Dancing, μετά από ρινοπλαστική. Είχε σχέση με τον Τζορτζ Στεφάνοπουλο και με τον Μάθιου Μπρόντερι, ο οποίος προκάλεσε ένα θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο τραυματίστηκε και η ίδια

Την γνωρίσαμε ως “Baby” στην ταινία Dirty Dancing του 1987.

Ήταν το πλουσιοκόριτσο που  έκανε διακοπές με την οικογένειά του, όταν γνώρισε τον Πάτρικ Σουέιζι που της έμαθε να χορεύει. Ένα χρόνο νωρίτερα το 1986 έπαιξε στην ταινία  “Ferris Bueller’s Day Off”, που στην Ελλάδα προβλήθηκε με τον τίτλο «Η πιο κουφή Μέρα του Φέρις Μπιούλερ».

Η Γκρέι υποδυόταν την ζηλιάρα αδερφή του ήρωα της ταινίας – Μάθιου Μπρόντερικ – ο οποίος μια μέρα αποφασίζει να κάνει «κοπάνα» από το σχολείο και να διασκεδάσει με τον κολλητό του, την κοπέλα του και την συλλεκτική Ferrari του πατέρα του.

Η συγκεκριμένη ταινία έφερε κοντά την Γκρέι και τον Μπρόντερικ. Ανέπτυξαν μια σχέση που κρατούσαν κρυφή μέχρι που αποκαλύφθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο. Τον Αύγουστο του 1987 κι ενώ έκαναν διακοπές στην Ιρλανδία, ο Μπρόντερικ προκάλεσε ένα τροχαίο δυστύχημα.

Οδηγούσε μία νοικιασμένη BMW, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα Volvo, σκοτώνοντας την 28χρονη οδηγό και την 63χρονη μητέρα της.

Ο Μπρόντερικ έσπασε το πόδι του ενώ η Γκρέι τραυματίστηκε στον αυχένα. Ο ηθοποιός καταδικάσθηκε για την κατηγορία της «απρόσεκτης οδήγησης» και του επιβλήθηκε πρόστιμο 175 δολαρίων, κάτι που εξόργισε την οικογένεια των θυμάτων.

Η ταινία Dirty Dancing βγήκε στους κινηματογράφους μερικές εβδομάδες αργότερα. Παρά την τεράστια επιτυχία της, η Γκρέι δήλωνε πώς δεν μπορούσε να την απολαύσει, λόγω του τροχαίου. Λίγο αργότερα αποσύρθηκε προσωρινά από την ενεργό δράση.

Διαβάστε περισσότερα στη mixanitouxronou.com.cy 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top