«Είστε έτοιμοι να πεθάνετε;» ρώτησε ο οδηγός του σχολικού και οδήγησε τα παιδιά στο θάνατο

«Είστε έτοιμοι να πεθάνετε;» ρώτησε ο οδηγός του σχολικού και οδήγησε τα παιδιά στο θάνατο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στο Τενεσί, στις ΗΠΑ, όπου έξι παιδιά έχασαν τη ζωή τους και αρκετά παραμένουν στο νοσοκομείο.

Οι έρευνες στρέφονται στον οδηγό του λεωφορείου, καθώς δεν αποκλείεται να κάρφωσε εσκεμμένα το λεωφορείο στο δέντρο.

«Είστε έτοιμοι να πεθάνετε;» φέρεται να ρώτησε ο οδηγός τα παιδιά δευτερόλεπτα πριν οδηγήσει προς το θάνατο.

Μια μητέρα που είχε τρία παιδιά στο λεωφορείο, το ένα από τα οποία σκοτώθηκε, είπε στο CBS ότι τα παιδιά αποκάλυψαν ότι ο οδηγός ρώτησε τα παιδιά αν είναι έτοιμα να πεθάνουν και δευτερόλεπτα αργότερα συνέβη το τροχαίο.

Το λεωφορείο που μετέφερε μαθητές ηλικίας από πέντε έως δέκα ετών συνετρίβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες καθώς στις φωτογραφίες φαίνεται πως δεν εμπλέκεται άλλο όχημα αλλά το σχολικό κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο με την οροφή του κομμένη στα δύο.

Ο οδηγός, ο 24χρονος Johnthony Walker, συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Σύμφωνα με τις αρχές, πέντε παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά από το λεωφορείο αμέσως μετά το δυστύχημα ενώ ακόμα ένα παιδί πέθανε στο νοσοκομείο. Στο λεωφορείο επέβαιναν 35 παιδιά ενώ 23 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πηγή: NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τατάρ: «Χωρίς αναγνώριση της κυριαρχίας μας δεν ξεκινούν διαπραγματεύσεις» – Απορρίπτει ξανά τη λύση ομοσπονδίας

Τατάρ: «Χωρίς αναγνώριση της κυριαρχίας μας δεν ξεκινούν διαπραγματεύσεις» – Απορρίπτει ξανά τη λύση ομοσπονδίας

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, έθεσε εκ νέου ως προϋπόθεση για την έναρξη διαπραγματεύσεων την αποδοχή της «κυριαρχίας» της τουρκοκυπριακής πλευράς, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία για λύση ομοσπονδίας «κενό περιεχομένου λόγο που έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν».

BEST OF TOTHEMAONLINE