Δ. Χριστόφιας: «Στο βιβλίο μου περιλαμβάνονται αλήθειες που καίνε και θα πονέσουν πολλούς» - Εκτενή κεφάλαια σε Μαρί και ρόλο των ΜΜΕ

Δ. Χριστόφιας: «Στο βιβλίο μου περιλαμβάνονται αλήθειες που καίνε και θα πονέσουν πολλούς» - Εκτενή κεφάλαια σε Μαρί και ρόλο των ΜΜΕ

Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, προχώρησε στην παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Πως η ανάγκη γίνεται ιστορία» το βράδυ της Τετάρτης 23/11.

Ο κ. Χριστόφιας προμήνυσε ότι το βιβλίο του θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και αλήθειες που καίνε και θα πονέσουν πολλούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είπε χαρακτηριστικά: «Επειδή δεν είμαι άνθρωπος που θέλει να τα έχει καλά με όλους, θέτω και πάλι το καλώς νοούμενο συμφέρον του τόπου και της εργατικής τάξης και του λαού πάνω από το κάθε τι. Κριτής όλων είναι ο λαός».

Στο βιβλίο, γίνεται εκτενή αναφορά στον ρόλο της δεξιάς στην Κύπρο και στις συνεργασίες του ΑΚΕΛ με όσους Προέδρους εξέλεξε στο ανώτατο αξίωμα καθώς και αυτοκριτική στην διακυβέρνηση του.

Εκτενής αναφορά γίνεται στην έκρηξη στο Μαρί αλλά και τον ρόλο που διαδραμάτισαν τα Μ.Μ.Ε στην διακυβέρνηση του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γενική Συνέλευση ΟΗΕ- Η συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν στο «σπίτι της Τουρκίας» και η απουσία στρατηγικής για την Κύπρο

Γενική Συνέλευση ΟΗΕ- Η συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν στο «σπίτι της Τουρκίας» και η απουσία στρατηγικής για την Κύπρο

Από τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στο "Σπίτι της Τουρκίας" έως την τριμερή με Γκουτέρες-Χριστοδουλίδη – Τατάρ, η ελληνική και κυπριακή εξωτερική πολιτική φαίνεται να περιορίζονται στη διαχείριση και όχι στη διεκδίκηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE