ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Χίλια μπράβο στον Λευκωσιάτη επιχειρηματία! Ευαισθητοποιήθηκε και πρόσφερε στέγη και εργασία στον άστεγο συμπολίτη μας

Χίλια μπράβο στον Λευκωσιάτη επιχειρηματία! Ευαισθητοποιήθηκε και πρόσφερε στέγη και εργασία στον άστεγο συμπολίτη μας

Ναι, υπάρχει ανθρωπιά και ελπίδα στην κακόμοιρη μας Κύπρο.

Δεν είναι όλα μαύρα και άραχνα σε αυτό τον τόπο και αυτό το αποδεικνύει για άλλη μια φορά η προσφορά των Κυπρίων σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Την Τετάρτη 23/11, η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», έφερε στο προσκήνιο το ανθρώπινο δράμα ενός μετανάστη συμπολίτη μας, του Κύπριαν, από την Ρουμανία, ο οποίος έχασε την εργασία του και μέσα σε δυο βδομάδες βρέθηκε άστεγος να κοιμάται σε ένα παγκάκι σε πάρκο στην Ορόκλινη.

Η αναδημοσίευση του εν λόγω θέματος στην ιστοσελίδα μας προκάλεσε το ενδιαφέρον αναγνωστών μας οι οποίοι ζήτησαν στοιχεία για τον Κύπριαν ώστε να βοηθήσουν. Την ίδια ανταπόκριση από συμπολίτες μας είχε και η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», άλλοι για να δώσουν χρήματα και άλλοι στέγη.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα της εφημερίδας, Λευκωσιάτης επιχειρηματίας πρόσφερε στον Κύπριαν και στέγη και εργασία με τον Κύπριαν να εκφράζει συγκινημένος δημόσια, τις ευχαριστίες του καθώς αποδέχτηκε ασφαλώς την πρόταση.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά μετά από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη: «Τι να πω, μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν αυτές τις μέρες. Για την αγάπη τους θα είμαι υπόχρεος όσο ζω. Έζησα τη χαρά καλοσύνης και θα τη μοιράζω και εγώ στην ζωή μου για να ξεπληρώσω το καλό που έκαναν για μένα», σημείωσε.

ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Ένας άστεγος, ετών 35! Όλη του η ζωή ανατράπηκε μέσα σε λίγες ώρες – «Σπίτι» του το πάρκο​

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

22 λιγότερες

22 λιγότερες

Back to top