Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για το δελτίο Τζόκερ του Κύπριου τυχερού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για το δελτίο Τζόκερ του Κύπριου τυχερού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επιτέλους την Κυριακή (27/11) τα χρήματα που κλήρωνε το Τζόκερ κατέληξαν σε Κύπριο.

Το Τζόκερ το τελευταίο διάστημα είχε μοιράσει πολλά εκατομμύρια τα οποία όμως κατέληγαν πάντα σε παίκτες από την Ελλάδα.

Ήρθε επιτέλους, η μέρα που ένας Κύπριος έγινε πλουσιότερος κατά 600.000 αφού τόσα ήταν τα λεφτά που μοίραζε το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ.

Για το γεγονός μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Μάκης Σωκράτους, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης πρακτορείου, δεν έμεινε όμως μέχρι εκεί.

Διαβάστε επίσης: Επιτέλους! Στην Κύπρο υπερτυχερός του Τζόκερ! Στο πρακτορείο θρύλου της ΑΕΛ παίχτηκε το δελτίο

Ο κ. Μάκης Σωκράτους, μέσω πάλι του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ανήρτησε την επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για το τυχερό δελτίο.

 «Η Επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για το μοναδικό τυχερό δελτιο που κέρδισε 600.000 ευρώ στο πρακτορείο μας», η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του δελτίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.