ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στις 16 Δεκεμβρίου απαντά στις κατηγορίες ο 27χρονος για την κατοχή 102.900 ευρώ στις αποσκευές του

Στις 16 Δεκεμβρίου απαντά στις κατηγορίες ο 27χρονος για την κατοχή 102.900 ευρώ στις αποσκευές του

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Δευτέρα (28/11) ο 27χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο ύποπτος επιχείρησε το βράδυ της 25ης Νοεμβρίου να ταξιδέψει με €102.900 στις αποσκευές του.

Συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΦΟΥ: Σχεδίαζε ταξίδι στην Αθήνα «παρέα» με 103 χιλιάδες ευρώ ο 27χρονος – Συνελήφθη λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, στην σημερινή δικάσιμο ο  27χρονος κατηγορήθηκε ενώπιον δικαστηρίου και το δικαστήριο όρισε την διαδικασία για τις 16.12.2016 ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να απαντήσει στις κατηγορίες .

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 8.45μ.μ. το βράδυ της Παρασκευής , μέλη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αεροδρομίων (ΔΑΣΑ), κατά τον έλεγχο των αποσκευών πτήσης που θα αναχωρούσε από το αεροδρόμιο Πάφου, εντόπισαν στη χειραποσκευή του 27χρονου το χρηματικό ποσό των €102.900, σε χαρτονομίσματα των 500 και 50 ευρώ. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο  27χρονος κατάγεται από το Καζακστάν αλλά είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και ταυτότητας. 

Ανακρινόμενος ανέφερε πως το ποσό είναι δικό του και αποτελεί δεδουλευμένα αρκετών χρόνων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top