ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάλι αναβλήθηκε η δική του γιατρού Κυαμίδη – Μαρτυρίες αναφέρουν πως τσέπωσε 130 χιλιάρικα

Πάλι αναβλήθηκε η δική του γιατρού Κυαμίδη – Μαρτυρίες αναφέρουν πως τσέπωσε 130 χιλιάρικα

Με την εκ νέου αναβολή της δίκης του Εκτελεστικού Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και Διευθυντή της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής, Γιαννάκη Κυαμίδη, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας όρισε τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου του 2017 ως τελική ημερομηνία, για απάντηση στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, σε σχέση με υπόθεση χρηματισμού (μίζες).

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει συνολικά 188 κατηγορίες και τέσσερα αδικήματα, που αφορούν δεκασμό δημόσιου λειτουργού, δωροληψία από δημόσιο αξιωματούχο, απόσπαση από δημόσιο λειτουργό, καθώς και αδικήματα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σημειώνεται ότι από το κατηγορητήριο έχει αποσυρθεί η κατηγορία της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Πιο συγκεκριμένα, τα αδικήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο Γιαννάκης Κυαμίδης αφορούν την περίοδο 2008-2016 και σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες φέρεται να έλαβε το συνολικό ποσό των 130.000 ευρώ.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, ο δικηγόρος υπεράσπισης, Ηλίας Στεφάνου, ζήτησε να θέσει στην Κατηγορούσα Αρχή διευκρινιστικές ερωτήσεις αναφορικά στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πελάτης του, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, λόγω της απουσίας της εκπροσώπου της Νομικής Υπηρεσίας, Έλενας Κλεόπα, στο εξωτερικό.

Το δικαστήριο όρισε τη δικάσιμο στις 9 Ιανουαρίου, τονίζοντας ότι αυτή είναι και η τελευταία ημερομηνία που δίδει, ώστε ο κατηγορούμενος να απαντήσει στις κατηγορίες.

Στο μεταξύ, το δικαστήριο διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει ελεύθερος με τους ίδιους όρους, που αφορούν χρηματικές εγγυήσεις ή υπογραφή από αξιόχρεους εγγυητές, παράδοση των ταξιδιωτικών του εγγράφων, παρουσίαση μια φορά την εβδομάδα στον Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβηττού στη Λευκωσία και τοποθέτηση του ονόματός του στο stop list.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα αρχίσει στις 09:00.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top