LIFESTYLE

Τι συμβαίνει; Τέσσερις Έλληνες τραγουδιστές στο νοσοκομείο!

Τι συμβαίνει; Τέσσερις Έλληνες τραγουδιστές στο νοσοκομείο!

Δεν ξέρουμε αν έχει ανάδρομο Ερμή... αλλά το Σαββατοκύριακο δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν οι επώνυμοι φίλοι μας...

Ευτυχώς οι λόγοι για τους οποίους βρέθηκαν στο νοσοκομείο η Αγγελική Ηλιάδη, ο Ηλίας Βρεττός, ο ΛεΠα και ο Σάκης Αρσενίου δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Οι τέσσερις τραγουδιστές πέρασαν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τώρα βρίσκονται στο στάδιο της ανάρρωσης. Η Αγγελική Ηλιάδη δεν εμφανίστηκε στο Frangelico με τον Νίκο Μακρόπουλο γιατί έπαθε οξεία λαρυγγίτιδα. Τα πράγματα, μάλιστα ήταν σοβαρά και έπρεπε να προσέξει πολύ, γι’ αυτό και εισήχθη στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο Ηλίας Βρεττός με ορό, καθώς έπαθε γαστριντερίτιδα. Έτσι αναγκάστηκε να αφήσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τις πρόβες με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τους Rec και να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

Στο νοσοκομείο με βήχα με παροξυσμό (δηλαδή έντονες κρίσεις) και ο Σάκης Αρσενίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, ο τραγουδιστής που εμφανίζεται στο Frangelico με την Αγγελική Ηλιάδη, εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε ακτινογραφίες και εξετάσεις και του δόθηκε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή. 

Δύσκολες ώρες πέρασε και ο Λευτέρης Πανταζής. Ο αγαπημένος τραγουδιστής που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη στην πίστα Barbarella Live club, τραγούδησε με αφόρητους πόνους στο ισχίο και όπως αναφέρει η Freddo, για να ανέβει στη σκηνή αναγκάστηκε να κάνει ενέσεις. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top