Η ώρα των οδοκαθαριστών! – Από πόρτα σε πόρτα για... Χριστουγεννιάτικο φακελάκι – Έξαλλος ο κόσμος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η ώρα των  οδοκαθαριστών! – Από πόρτα σε πόρτα για... Χριστουγεννιάτικο φακελάκι – Έξαλλος ο κόσμος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες μέρες το Χριστουγεαννιτικό «δώρο» που ζητούν κάθε χρόνο οι οδοκαθαριστές.

Βλέπετε, όπως κάθε Χριστούγεννα έτσι και φέτος οι οδοκαθαριστές περνούν από πόρτα σε πόρτα για το Χριστουγεννιάτικο δώρο τους. 

Συγκεκριμένα μια συμπολίτης μας εκφράζει το παράπονο της μέσω του group στο facebook "ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ" και  αναρωτιέται αν πλέον το εν λόγω «έθιμο» είναι νόμιμο.

Η συζήτηση μάλιστα επεκτάθηκε στο γεγονός πως οι άνθρωποι αυτοί πληρώνονται αρκετά καλά ενώ ορισμένοι δουλεύουν σε σε άλλες δουλειές.

Ορισμένοι διαφώνησαν, λέγοντας πως δεν είναι κακό να ζητούν επιπλέον χρήματα καθώς κάνουν μια επικίνδυνη δουλειά.

Δείτε το post της

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE