ΚΟΣΜΟΣ

Ανασύρθηκαν 21 νεκροί από την συντριβή αεροπλάνου - Ανάμεσά στους νεκρους και ένας τηλεοπτικός αστέρας του Πακιστάν - VIDEO & ΦΩΤΟ

Ανασύρθηκαν 21 νεκροί από την συντριβή αεροπλάνου  -  Ανάμεσά στους νεκρους και ένας τηλεοπτικός αστέρας του Πακιστάν -  VIDEO & ΦΩΤΟ

Αεροπλάνο των Πακιστανικών Αερογραμμών (PIA - πτήση PK-661) με 47 επιβαίνοντες που κατευθυνόταν στο Ισλαμαμπάντ κατέπεσε κοντά στην περιοχή Χαβέλιαν.

Μέχρι στιγμής οι διασώστες έχουν ανασύρει 21 πτώματα από τον τόπο της τραγωδίας.

Το αεροσκάφος εκτελούσε εσωτερική πτήση καθώς είχε απογειωθεί από την πόλη Σιτράλ και είχε προορισμό το Ισλαμαμπάντ.

Το βίντεο-γράφημα με την πορεία του μοιραίου αεροσκάφους, αποτυπώθηκε με βάση περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων.

 

Στο αεροπλάνο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαιναν 47 άτομα, ενώ ανάμεσά συγκαταλέγεται και ένας τηλεοπτικός αστέρας του Πακιστάν.

Μόλις, μάλιστα, έγινε γνωστό πως στο αεροσκάφος επέβαινε ο Τζουναίντ Τζαμσέντ, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό του Πακιστάν, το Twitter κατακλύστηκε από μηνύματα αγάπης για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο Τζαμσέντ έγινε ευρέως γνωστός στη γενέτειρά του τη δεκαετία του 1980 χάρη στο συγκρότημα «Vital Signs», το οποίο λάτρεψαν οι νέοι της εποχής, μετατρέποντάς το σε ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά σχήματα της χώρας.

Δέκα χρόνια μετά την καριέρα του στη μουσική, ο Τζαμσέντ αποφάσισε να γίνει κληρικός εκφράζοντας δημόσια την αγάπη του στη θρησκεία και προσκαλώντας τους νέους να ακολουθήσουν το δρόμο του Αλλάχ.

Ο Τζαμσέντ, ο οποίος είχε λάβει τιμητική διάκριση από τον πρόεδρο του Πακιστάν, ταξίδευε με τη σύζυγό του.

Ο Τζουναίντ Τζαμσέντ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top