ΛΕΜΕΣΟΣ: Κυκλοφορούσαν αμέριμνοι με κλοπιμαίο αυτοκίνητο! Τους «μυρίστηκαν» φίλοι του ιδιοκτήτη – Χειροπέδες σε 16χρονο και 21χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κυκλοφορούσαν αμέριμνοι με κλοπιμαίο αυτοκίνητο! Τους «μυρίστηκαν» φίλοι του ιδιοκτήτη – Χειροπέδες σε 16χρονο και 21χρονο

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 21 και 16 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τρεις διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό, μεταξύ των ημερομηνιών 10 Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου 2016.

Πολύτιμη βοήθεια για την σύλληψη των δύο προσώπων, προσέφεραν φιλικά πρόσωπα του ιδιοκτήτη ενός από τα τρία κλοπιμαία αυτοκίνητα. Τα πιο πάνω πρόσωπα, είδαν χθες το απόγευμα το αυτοκίνητο του φίλου τους, να κυκλοφορεί σε δρόμο της Λεμεσού, με επιβαίνοντες τους δύο συλληφθέντες και με άλλους αριθμούς εγγραφής. Αφού κατάφεραν να ανακόψουν το αυτοκίνητο, ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι οι αριθμοί εγγραφής που έφερε το όχημα, ανήκουν σε άλλο κλοπιμαίο αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση. 

Εναντίον του 21χρονου και του 16χρονου, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ανακρινόμενος ο 21χρονος φέρεται να παραδέχθηκε την κλοπή των δύο αυτοκινήτων, καθώς και την κλοπή τρίτου οχήματος, η οποία διαπράχθηκε κατά τον περασμένο μήνα στη Λεμεσό.

Το πρωί της Πέμπτης 8/12 οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης κράτησης. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE