Ξεκινά μεγάλη εκστρατεία η Αστυνομία! Στήνουν «καραούλι» για την μείωση των οδικών συγκρούσεων

Ξεκινά μεγάλη εκστρατεία η Αστυνομία! Στήνουν «καραούλι» για την μείωση των οδικών συγκρούσεων

Η εκστρατεία εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών που καταβάλλονται από την Αστυνομία, για αντιμετώπιση του προβλήματος των τροχαίων συγκρούσεων.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας για πρόληψη και μείωση των οδικών συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, πραγματοποιείται Παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, από αύριο Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου.

Η εκστρατεία θα διεξάγεται ταυτόχρονα και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας (TISPOL).

Όπως είναι γνωστό, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, γι΄αυτό και η Αστυνομία επικεντρώνει τις προσπάθειές της προς αυτή την κατεύθυνση.

Επισημαίνεται ότι, κατά την πενταετία 2010-2014, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης αποτέλεσε την πρώτη αιτία θανάτου σε οδικές συγκρούσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Νέες αναταράξεις προκαλούνται στο κίνημα Άλμα, καθώς ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους, που υπήρξε από τα πρόσωπα του αρχικού πάνελ παρουσίασης του κινήματος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, εξαπολύοντας δριμεία κριτική προς τον τέως Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη και τους συνεργάτες του.

BEST OF TOTHEMAONLINE