ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικό! Γυναίκα έχασε το πόδι της από τα 12ποντα τακούνια της!

Τραγικό! Γυναίκα έχασε το πόδι της από τα 12ποντα τακούνια της!

Όλα ξεκίνησαν το 2008, όταν η γυναίκα πέρασε μία νύχτα ξέφρενου χορού σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι

Μία 37χρονη γυναίκα στη Σκωτία αναγκάστηκε να υποστεί ακρωτηριασμό στο πόδι της μετά από μόλυνση που της προκάλεσαν τα 12ποντα παπούτσια της!

Η Lorraine Burnett δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί ότι τα ψηλοτάκουνα της θα γίνονταν η αιτία για να περάσει έναν απίστευτο Γολγοθά.

Όλα ξεκίνησαν το 2008, όταν η γυναίκα πέρασε μία νύχτα ξέφρενου χορού σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι. Παρά το γεγονός ότι τα παπούτσια της δεν ήταν καθόλου άνετα, εκείνη συνέχισε να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όταν επέστρεψε σπίτι παρατήρησε στο αριστερό της πόδι μία μεγάλη επώδυνη φουσκάλα που είχε μολυνθεί. Η Lorraine, όπως αποκαλύπτει δεν ανησύχησε ιδιαίτερα, αφού ήξερε τι ακριβώς έπρεπε να κάνει: καθάρισε την πληγή και την έδεσε.

Μία εβδομάδα ωστόσο αργότερα τα πράγματα χειροτέρεψαν. Η γυναίκα αναγκάστηκε να επισκεφτεί το γιατρό καθώς η φουσκάλα είχε γίνει τόσο επώδυνη που με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει. Με τα αντιβιοτικά που της έγραψε και με το να περιποιείται την πληγή, πίστεψε ότι η μόλυνση θα έφευγε. Όμως αντί η κατάσταση να βελτιωθεί, η γυναίκα σύντομα κατέστη ανίκανη ακόμα και να ανταποκριθεί στις εργασιακές της υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία.

«Η μία μόλυνση ακολουθούσε την άλλη και τότε οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να αφαιρέσουμε το μολυσμένο δέρμα», λέει  σήμερα η 37χρονη γυναίκα που μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγεία της.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί της έθεσαν το εξής δίλημμα: ή θα είχε επαναλαμβανόμενες μολύνσεις για όλη της της ζωή ή θα έπρεπε να της ακρωτηριάσουν τα κάτω αριστερό άκρο.

Μετά τις επαναλαμβανόμενες θεραπείες που διήρκεσαν δύο χρόνια, η γυναίκα πήρε την μεγάλη απόφαση. Μιλώντας μάλιστα για το πόσο άλλαξε η ζωή της η ίδια συγκλονίζει: «Επρεπε να εγκαταλείψω τη δουλειά μου, πράγμα που μου ράγισε την καρδιά. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο άλλαξε η ζωή μου τα τελευταία χρόνια. Από ένα κορίτσι που έβγαινε χόρευε και χαιρόταν τη ζωή αναγκαστικά να είμαι κλεισμένη σε ένα σπίτι!».

Η μόλυνση της γυναίκας που πάσχει από διαβήτη τύπου Β θεωρούν ότι συνδέεται με την ασθένεια της, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι  οι διαβητικοί είναι 30 φορές πιο πιθανό να υποβληθούν σε ακρωτηριασμό εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο η ασθένεια τους επηρεάζει την κυκλοφορία του αίματος στα άκρα ενώ είναι υπεύθυνη και για νευρικές βλάβες.

Σήμερα η Lorraine ζήτα ως χριστουγεννιάτικο δώρο ένα νέο προσθετικό μέλος, ελπίζοντας μέσω της καμπάνιας που έχει οργανώσει να μαζέψει τα απαιτούμενα χρήματα

«Ένα νέο πόδι θα σηματοδοτούσε μία καινούργια ζωή για έμενα. Θα έμενα έξω να χορεύω μέχρι τις πρωινές ώρες χωρίς να νιώθω το πόδι μου να πονά. Θα σημαίνει ότι θα μπορώ να νιώσω κυρία ξανά. Δεν θα χρειάζεται να το κρύβω. Δεν μπορώ να το δείχνω και να αισθάνομαι ο εαυτός μου. Αυτό θα είναι το πιο απίθανο χριστουγεννιάτικο δώρο» λέει  στην  Dailymail και καταλήγει: «Ποιος ξέρει μπορεί να ξαναμπορέσω να φορέσω και τακούνια».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top