ΠΡΑΣΤΕΙΟ: Ούτε τα ιερά δεν σεβάστηκαν οι αθεόφοβοι! Έκλεψαν εικόνα του 1930!

ΠΡΑΣΤΕΙΟ: Ούτε τα ιερά δεν σεβάστηκαν οι αθεόφοβοι! Έκλεψαν εικόνα του 1930!

Εικόνα 86 ετών έκλεψαν διαρρήκτες στο Πραστειό της Πάφου

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 55χρονο, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 5 – 16 Δεκεμβρίου, 2016, άγνωστοι διέρρηξαν την Εκκλησία του Αγίου Σάββα που βρίσκεται στο χωριό Πραστειό στην επαρχία Πάφου και έκλεψαν την εικόνα του Αγίου Σάββα, αξίας 5.000 ευρώ, η οποία χρονολογείται από το 1930.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κελοκεδάρων διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE