ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυστήριο ο θάνατος ζεύγους 50άρηδων στο Παραλίμνι – Πέθαναν στον καναπέ ζώντας το όνειρό τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μυστήριο ο θάνατος ζεύγους 50άρηδων στο Παραλίμνι – Πέθαναν στον καναπέ ζώντας το όνειρό τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παραμένει μυστήριο ο θάνατος του ζεύγους σε τραγικό ατύχημα στο Παραλίμνι.

Επιμέλεια: Φάνης Μακρίδης

Ο λόγος για τον 59χρονο Κένεθ Λίνκολν και την 56χρονη σύζυγό του Λίντα, οι οποίοι στις 2 Φεβρουαρίου βρέθηκαν νεκροί στην οικία τους.

Την Πέμπτη (15/12) η θανατική ανακρίτρια στο Νόρφολκ (απ΄ όπου κατάγονταν), Ιβόνι Μπλέικ, περιέγραψε τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι. Ανέφερε ότι συνάδελφος της Λίντα ανησύχησε που άργησε να μεταβεί στο χώρο εργασίας τους στο Παραλίμνι και όταν πήγε στο σπίτι της, διαπίστωσε ότι το τζάμι του παραθύρου τους είχε υγρασία.  Στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία κι αμέσως μετά εισήλθε στο σπίτι από την πίσω πόρτα βρίσκοντας αναίσθητους τον Κένεθ και την Λίντα πάνω στον καναπέ. Ταυτόχρονα, υπήρχε έντονη οσμή γκαζιού. Ήταν ήδη αργά για το ζεύγος...

Επιπλέον, τόνισε ότι με βάση τα γεγονότα, αν και είναι φανερό ότι πέθαναν απο δηλητηρίαση εισπνέοντας μονοξείδιο του άνθρακα, δεν είναι ξεκάθαρo πώς προέκυψε η διαρροή: «Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν ήταν ικανός να εντοπίσει πώς έγινε η διαρροή γκαζιού στο σπίτι».

Και συνέχισε η κα Μπλέικ: «Το εξέτασαν και είπαν ότι η σόμπα δεν είχε βλάβη, αλλά υπήρχε έντονη οσμή γκαζιού στο σπίτι. Απολάμβαναν την διαμονή τους στην Κύπρο. Η κα Λίνκολν είχε δουλειά και λόγω αυτής εντοπίστηκε».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένη που δεν υπάρχει απόδειξη ότι πρόκειται περί αυτοκτονίας. Δεν είναι καν θέμα εδώ».
Απευθυνόμενη στους συγγενείς του ζεύγους ανέφερε: «Δεν ξέρω πώς δηλητηριάστηκαν από το γκάζι. Λυπάμαι πραγματικά για την απώλειά σας. Είναι φρίκτο αυτό που συνέβη, ιδιαίτερα από τη στιγμή που φαινόταν ότι ζούσαν το όνειρό τους».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top