ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυστήριο ο θάνατος ζεύγους 50άρηδων στο Παραλίμνι – Πέθαναν στον καναπέ ζώντας το όνειρό τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μυστήριο ο θάνατος ζεύγους 50άρηδων στο Παραλίμνι – Πέθαναν στον καναπέ ζώντας το όνειρό τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παραμένει μυστήριο ο θάνατος του ζεύγους σε τραγικό ατύχημα στο Παραλίμνι.

Επιμέλεια: Φάνης Μακρίδης

Ο λόγος για τον 59χρονο Κένεθ Λίνκολν και την 56χρονη σύζυγό του Λίντα, οι οποίοι στις 2 Φεβρουαρίου βρέθηκαν νεκροί στην οικία τους.

Την Πέμπτη (15/12) η θανατική ανακρίτρια στο Νόρφολκ (απ΄ όπου κατάγονταν), Ιβόνι Μπλέικ, περιέγραψε τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι. Ανέφερε ότι συνάδελφος της Λίντα ανησύχησε που άργησε να μεταβεί στο χώρο εργασίας τους στο Παραλίμνι και όταν πήγε στο σπίτι της, διαπίστωσε ότι το τζάμι του παραθύρου τους είχε υγρασία.  Στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία κι αμέσως μετά εισήλθε στο σπίτι από την πίσω πόρτα βρίσκοντας αναίσθητους τον Κένεθ και την Λίντα πάνω στον καναπέ. Ταυτόχρονα, υπήρχε έντονη οσμή γκαζιού. Ήταν ήδη αργά για το ζεύγος...

Επιπλέον, τόνισε ότι με βάση τα γεγονότα, αν και είναι φανερό ότι πέθαναν απο δηλητηρίαση εισπνέοντας μονοξείδιο του άνθρακα, δεν είναι ξεκάθαρo πώς προέκυψε η διαρροή: «Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν ήταν ικανός να εντοπίσει πώς έγινε η διαρροή γκαζιού στο σπίτι».

Και συνέχισε η κα Μπλέικ: «Το εξέτασαν και είπαν ότι η σόμπα δεν είχε βλάβη, αλλά υπήρχε έντονη οσμή γκαζιού στο σπίτι. Απολάμβαναν την διαμονή τους στην Κύπρο. Η κα Λίνκολν είχε δουλειά και λόγω αυτής εντοπίστηκε».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένη που δεν υπάρχει απόδειξη ότι πρόκειται περί αυτοκτονίας. Δεν είναι καν θέμα εδώ».
Απευθυνόμενη στους συγγενείς του ζεύγους ανέφερε: «Δεν ξέρω πώς δηλητηριάστηκαν από το γκάζι. Λυπάμαι πραγματικά για την απώλειά σας. Είναι φρίκτο αυτό που συνέβη, ιδιαίτερα από τη στιγμή που φαινόταν ότι ζούσαν το όνειρό τους».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Kωνσταντίνα Ευριπίδου: Το μήνυμα που της άφησε η κόρη της στο tablet και τη συγκίνησε

Θανατηφόρο με 29χρονο στη Λάρνακα: Τι κατέδειξε η νεκροτομή για τα αίτια



Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στην υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ επικεντρώθηκε η συζήτηση Προέδρου ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, και του Προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top