ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούλλα Καραπατέα: «Το συγγνώμη να το πουν στον κόσμο»

Κούλλα Καραπατέα: «Το συγγνώμη να το πουν στον κόσμο»

Σχολιάζοντας άρθρο που δημοσιεύσαμε, η Κούλλα Καραπατέα, μητέρα του Σεμπάστιαν Πέτρου, δήλωσε ότι πλέον δεν επιθυμεί συγγνώμη από την οικογένεια Συλλούρη.

«Το συγγνώμη να το πουν στον κόσμο. Δεν θέλω πλέον να μου ζητήσει κανείς συγχώρεση. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να κλάψει μια μάνα όπως έκλαψα εγώ για τον γιο μου», είπε η κα Καραπατέα.

Και εξήγησε: «Το Ανώτατο Δικαστήριο με την απόφασή του έστειλε λάθος μήνυμα στον κόσμο. Ποιό είναι αυτό; Ότι πλέον οι μοτοσικλετιστές είναι στο έλεος του καθενός».

Η κα Κούλλα Καραπατέα, συνέχισε λέγοντας ότι «το Ανώτατο Δικαστήριο μηδένισαν τον Γενικό Εισαγγελέα και το Πρωτόδικο δικαστήριο».

Στη συνέχεια έκανε λόγο για ευνοιοκρατία: «Είναι εξόφθαλμο. Μέσα σε περίοδο 1,5 μήνα διεκπεραίωσε μια έφεση, τη στιγμή που άλλοι περιμένουν χρόνια για να εκδικαστεί η έφεσή τους. Για να μην αναφερθώ στα χρόνια που πέρασαν μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Ο φάκελος της υπόθεσης είχε εξαφανιστεί και μας έλεγαν διάφορες δικαιολογίες σε σχέση με τα πρακτικά για να αιτιολογήσουν την καθυστέρηση στην προώθηση της υπόθεσης».

Εξάλλου, την Τετάρτη (21/12) η κα Καραπατέα, δημοσιοποίησε το ακόλουθο σχόλιο μέσω του λογαριασμού της στο facebook: «Για τον υπουργό δικαιοσύνης. Κύριε Ιωνά Νικολάου, πριν λίγες μέρες κάνατε δηλώσεις και λέγατε ότι θα υιοθετήσετε πιο αυστηρές ποινές για τα θανατηφόρα. Αυτό που έγινε χθες στο Ανώτατο σας ικανοποιεί; Αυτό το μήνυμα που έστειλε χθες η δικαιοσύνη στη κοινωνία σας βρίσκει σύμφωνο;».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top