ΚΟΣΜΟΣ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Μέλη της στρατιωτικής ορχήστρας Αλεξάντροβ και δημοσιογράφοι τα θύματα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Μέλη της στρατιωτικής ορχήστρας Αλεξάντροβ και δημοσιογράφοι τα θύματα

Τα μέλη της περίφημης στρατιωτικής ορχήστρας Αλεξάντροβ τα οποία μετέβαιναν σε ρωσική στρατιωτική βάση στη Λαττάκεια, προκειμένου να λάβουν μέρος σε εκδήλωση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ήταν κάποιοι από τους επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.\

Σύμφωνα με το RT στο Τουπόλεφ επιβιβάστηκαν όλα τα μέλη της μπάντας εκτός από τον τραγουδιστή Vadim Ananyev. Ο ίδιος έπρεπε να μείνει σπίτι λόγω της γέννησης του τρίτου του παιδιού.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν επίσης δημοσιογράφοι και μέλη τηλεοπτικών συνεργείων τα οποία θα κατέγραφαν την εκδήλωση στη Λαττάκεια.

Τρεις δημοσιογράφοι που εργάζονται για τη ρωσική τηλεόραση «Channel One» ήταν επί του αεροπλάνου, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, επικαλούμενο υπηρεσία Τύπου του καναλιού.

«Ντμίτρι Runkov, ανταποκριτής, Vadim Denisov, οπερατέρ και ηχολήπτης Aleksandr Soydov ήταν επί του αεροπλάνου» σύμφωνα με τον διευθυντή δημοσίων σχέσεων και επιβεβαίωσε ότι οι δημοσιογράφοι εκτελούσαν πτήση προς τη Συρία.

Δημοσιογράφοι από το ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι, NTV, ήταν μεταξύ εκείνων που επέβαιναν στο αεροπλάνο: «Ανταποκριτής Μιχαήλ Luzhetsky, κάμεραμαν Oleg Pestov, και τεχνικός ήχου Evgeny Tolstov», σύμφωνα με αναφορές των ρωσικών μέσων ενημέρωσης.

Διαβάστε ακόμη:

Έρευνα για την τραγωδία που συγκλόνισε τη χώρα διέταξε ο Πούτιν - 93 οι επιβαίνοντες - Δημοσιογράφοι, χορευτές και μουσικοί τα θύματα

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Βρέθηκαν συντρίμμια του Ρωσικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Εντοπίστηκε το πρώτο πτώμα από το μοιραίο αεροσκάφος - Μετέβαιναν στη Συρία να περάσουν Χριστούγεννα με τους Ρώσους στρατιώτες

Ώρες αγωνίας - Χάθηκε από τα ραντάρ αεροσκάφος με 91 επιβαίνοντες

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top