Θύμα εμπρησμού πασίγνωστος κομμωτής – Επαγγελματικές διαφορές βλέπει το ΤΑΕ Λεμεσού πίσω από τον εμπρησμό

Θύμα εμπρησμού πασίγνωστος κομμωτής – Επαγγελματικές διαφορές βλέπει το ΤΑΕ Λεμεσού πίσω από τον εμπρησμό

Θύμα εμπρησμού έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/12, πασίγνωστος κομμωτής.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες από την Αστυνομία έκαναν λόγω για φωτιά από βραχυκύκλωμα, ωστόσο μετά από ενδελεχείς έρευνες εντός του κομμωτηρίου εντοπίστηκε εύφλεκτη ύλη.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι παραβίασαν την πλαϊνή πόρτα εξόδου κίνδυνου και αφού περιέλουσαν το χώρο με εύφλεκτη ύλη, έβαλαν φωτιά στο κομμωτήριο.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού περισυνέλεξαν διάφορα τεκμήρια από την σκηνή ενώ όπως μας αναφέρθηκε πίσω από τον εμπρησμό φαίνεται να κρύβονται επαγγελματικές διαφορές.

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για κομμωτήριο που βρίσκεται στην Οδό Πέτρου Τσίρου στην Λεμεσό και ανήκει σε πασίγνωστο νεαρό Κύπριο κομμωτή.

Διαβάστε ακόμη

Φωτιά σε γνωστό κομμωτήριο της Λεμεσού

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE