ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Οκταήμερη κράτηση στους τρεις Ινδούς

ΦΟΝΟΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Οκταήμερη κράτηση στους τρεις Ινδούς

Οχταήμερη κράτηση για τρία πρόσωπα σχετικά με υπόθεση φόνου.

Διάταγμα οχταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 22, 23 και 24 ετών, που συνελήφθησαν χθες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση φόνου του 23χρονου Sarbjeet Singh από την Ινδία, που διαπράχθηκε στις 4 Ιανουραρίου 2017, στην επαρχία Αμμοχώστου.
 
Οι τρεις συλληφθέντες είχαν συλληφθεί το βράδυ της 5ης Ιανουαρίου, από τις αρχές των Βρετανικών Βάσεων, στο οδόφραγμα Περγάμου, κατά την προσπάθεια τους να περάσουν στις κατεχόμενες περιοχές.
 
Πρόκειται για έναν 22χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για την πιο πάνω υπόθεση και δύο άλλα πρόσωπα, ηλικίας 23 και 24 ετών, οι οποίοι φέρονται να συνόδευαν τον 22χρονο.
 
Χθες παραδόθηκαν στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας και σήμερα παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οχταήμερης κράτησης. 

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top