ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ρεβεγιόν Megabet Plus με τους «Φακάτετους» στο πηδάλιο της διασκέδασης

Ρεβεγιόν Megabet Plus με τους «Φακάτετους» στο πηδάλιο της διασκέδασης

Σε μια εορταστική και όμορφη ατμόσφαιρα η εταιρεία Megabet Plus, η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην Κύπρο, διοργάνωσε πάρτι ρεβεγιόν για το προσωπικό, τους πράκτορες και τους συνεργάτες της.

Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί, Μιχάλης Σοφοκλέους και Μαρίνος Χατζηβασιλείου, ήταν οι παρουσιαστές της εκδήλωσης ενω το καλλιτεχνικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν οι Αννίτα Κωνσταντίνου και Φίλιππος Κτενά.
 
Το επιτυχημένο δίδυμο πρόσφερε άφθονο γέλιο στους 700 καλεσμένους που παρευρέθηκαν στο πάρτι, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου.

Στο πάρτι το  προσωπικό, οι πράκτορες και οι συνεργάτες αντάλλαξαν ευχές ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ευχήθηκε σε όλους υγεία, χαρά και ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Στην παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας η νικήτρια κέρδισε ένα smartphone ενώ άλλα 20 άτομα κέρδισαν τηλεοράσεις και tablet.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top