ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ενήλικας έβαλε μαθήτρια να γδυθεί και να του αποστείλει βίντεο – Ανέβασε το υλικό σε ιστοσελίδα ακατάλληλου περιεχομένου

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ενήλικας έβαλε μαθήτρια να γδυθεί και να του αποστείλει βίντεο – Ανέβασε το υλικό σε ιστοσελίδα ακατάλληλου περιεχομένου

Νεαρός από το Παραλίμνι, εξώθησε ανήλικη μαθήτρια να του αποστείλει βίντεο με το γυμνό της σώμα.

Ο 21χρονος αφού παρέλαβε το σχετικό οπτικό υλικό από την 14χρονη το «ανέβασε» σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Το γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησε στη σύλληψη του 21χρονου την Δευτέρα (9/1) στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής και διανομής παιδικής πορνογραφίας και άγρας παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.