ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Ανατροπή στο σκηνικό! Τι να περιμένουμε τις επόμενες μέρες

ΚΑΙΡΟΣ: Ανατροπή στο σκηνικό! Τι να περιμένουμε τις επόμενες μέρες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Tο βράδυ της Κυριακής (15/1) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί γενικά ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Δευτέρα (16/1) ο καιρός θα είναι γενικά µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και παροδικά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και τοπικά το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το ίδιο βράδυ ο καιρός θα είναι γενικά µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Την Τρίτη (17/1), την Τετάρτη (18/1) και την Πέµπτη (19/1) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο κατά το τριήµερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top