ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Έσπρωξε βίαια τον αστυνομικό – Έχει ιστορικό ο 42χρονος

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Έσπρωξε βίαια τον αστυνομικό – Έχει ιστορικό ο 42χρονος

Διερεύνηση για τις συνθήκες υπό τις οποίες απέδρασε από τον χώρο των δικαστηρίων Λευκωσίας ο 42χρονος Kuzniepsov Arthur, διεξάγει η Αστυνομία, παράλληλα με τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο 42χρονος φέρεται να έσπρωξε βίαια τον αστυνομικό, να το έβαλε στα πόδια και εν συνεχεία να διέφυγε με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που βρισκόταν στον περίβολο των δικαστηρίων.

Ο Αρτούρ είχε συλληφθεί στην Λάρνακα στις 22 Αυγούστου, κατά την άφιξή του από το εξωτερικό. Εκκρεμούσε εναντίον του διεθνές ένταλμα σύλληψης. Στη συνέχεια είχε αφεθεί ελεύθερος. Ωστόσο, στις 30 Αυγούστου, οκτώ ημέρες μετά δηλαδή, επανασυνελήφθη, δυνάμει νέου εντάλματος σύλληψης.

Ο 42χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δυο χρόνων στην Ρωσία για υπόθεση ναρκωτικών.

Διαβάσε επίσης: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οργανωμένη απόδραση 42χρονου από τα δικαστήρια!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ - Ντ. Τραμπ: Για εμάς η δεύτερη φάση των διαπραγματεύσεων έχει ήδη ξεκινήσει – Όλα τα βλέμματα στο Σαρμ Ελ Σέιχ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ - Ντ. Τραμπ: Για εμάς η δεύτερη φάση των διαπραγματεύσεων έχει ήδη ξεκινήσει – Όλα τα βλέμματα στο Σαρμ Ελ Σέιχ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς, υπό την προεδρία των Τραμπ και Σίσι και παρουσία του προέδρου της Παλαιστινιακής αρχής, Μαχμούντ Αμπάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE