Στον Εισαγγελέα ο διαχειριστής της σελίδας «Επαναστατικές Δυνάμεις Εθνικής Φρουράς» - «Συγγνώμη, ήταν βλακεία»

Στον Εισαγγελέα ο διαχειριστής της σελίδας «Επαναστατικές Δυνάμεις Εθνικής Φρουράς» - «Συγγνώμη, ήταν βλακεία»

Μπορεί να κατέβασε την σελίδα ο διαχειριστής της, αλλά η υπόθεση «δόθηκε» στον Γενικό Εισαγγελέα.

Κατέβασε την σελίδα που δημιούργησε στο Facebook και καλούσε την Εθνική Φρουρά σε «αντίσταση», αλλά η υπόθεση διαβιβάστηκε στον Γενικό Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρει με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πολίτης», ο 26χρονος κάτοικος Ξυλοφάγου, εντοπίστηκε και ζήτησε συγνώμη για την πράξη του αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ήταν βλακεία».

Αν και πρόκειται για ένα «ανόητη» κίνηση, δεν παύει να είναι παράπτωμα και να διώκεται ποινικά αλλά και να θεωρείται επικίνδυνη, σύμφωνα με την εφημερίδα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.