Νομικά μέτρα εναντίoν του ΕΛΑΜ – «Ενέργειες που αποτελούν ποινικό αδίκημα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νομικά μέτρα εναντίoν του ΕΛΑΜ – «Ενέργειες που αποτελούν ποινικό αδίκημα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέτρα εναντίoν μελών του ΕΛΑΜ εξετάζονται για ποινικά παραπτώματα.

Όπως γράφει σε άρθρο της η εφημερίδα «Πολίτης», που επικαλείται κυβερνητική πηγή, εξετάζονται νομικά μέτρα εναντίων μελών του ΕΛΑΜ.

Ο λόγος για την ανάρτηση σημαιών του Βυζαντίου και του ΕΛΑΜ σε φυλάκια στον Πύργο το Σάββατο 14/1.

Συγκεκριμένα, μέλη του ΕΛΑΜ μετέβησαν σε εγκαταλελειμμένα φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στον Πύργο, απέναντι από τα Κόκκινα – και ανάρτησαν σημαίες.

Σύμφωνα με την κυβερνητική πηγή της εφημερίδας, η εν λόγω πράξη αποτελεί ποινικό αδίκημα καλώντας παράλληλα τον Γενικό Εισαγγελέα να ασκήσει τις εξουσίες του. 

*Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΛΑΜ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.