ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Καταθέτει ο Γιώργος «Ψύχραιμος» για τα όσα έζησε την νύκτα του μακελειού

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Καταθέτει ο Γιώργος «Ψύχραιμος» για τα όσα έζησε την νύκτα του μακελειού

Με πρώτο μάρτυρα κατηγορίας τον Γιώργο Χαραλάμπους αναμένεται να άρχισε την Τετάρτη 18/01 στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας η ακροαματική διαδικασία του στυγερού εγκλήματος που διαπράχθηκε στις 23 Ιουνίου στην Αγία Νάπα με θύμα τον Φάνο Καλοψιδιώτη και το ζεύγος Χατζηευθυμίου.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, ο Γιώργος Χαραλάμπους, γνωστός στους συναδέλφους του στην ΜΜΑΔ με  το προσωνύμιο «Ψύχραιμος», αναμένεται να καταθέσει για την συνάντηση του με τον Καλοψιδιώτη αλλά και τον Ηλία και την Σκεύη Χατζηευθυμίου το μοιραίο βράδυ, καθώς και όλα τα όσα έγιναν πριν και μετά την διάπραξη των φόνων.

Όπως είχαμε αποκαλύψει σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας, στις 22 Ιουλίου του 2016, μαρτυρία που είχαμε εξασφαλίσει έλεγε πως «ο  ΜΜΑδίτης έπεσε πρώτος στο έδαφος κάτω από το τραπέζι και αμέσως μετά τα παιδιά του Ηλία Χατζηευθυμίου. Ακούγονταν συνεχείς πυροβολισμοί ενώ τα ουρλιαχτά ήταν ασταμάτητα».

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑΣ: «Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα τα είδαμε όλα» - Πώς ο ΜΜΑΔίτης έσωσε τα παιδιά

Η μαρτυρία μεταξύ άλλων έλεγε πως ο ΜΜΑδίτης μόλις τέλειωσε το μακελειό είχε καθίσει σε μια καρεκλά αρκετά σοκαρισμένος ψάχνοντας τον Φάνο και τα μωρά του Χατζηευθυμίου.

Ο «Ψύχραιμος» στην κατάθεση του στους ανακριτές της υπόθεσης ανέφερε πως είχε πέσει στο πάτωμα, τράβηξε τα μωρά κάτω από το τραπέζι και πως σε κάποια στιγμή ήρθε αντικριστά με τον έναν δολοφόνο.

«Είσαι ήρωας και λεβέντης» - Υπερήφανοι οι φίλοι του ΜΜΑΔίτη που επιβίωσε του άγριου φονικού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μάλιστα, περιέγραψε τον εκτελεστή που σκότωσε τον Φάνο, το καλάσνικοφ που κρατούσε, ενώ επισήμανε πως σε κάποια στιγμή ο ένας εκ των δολοφόνων είχε στέψει το όπλο εναντίον του.

Θυμίζουμε πως στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθούν οι Μάριος Χριστοδούλου άλλως «Μπένης», ο Παναγιώτης Πένταυκας, ο Ντέγιαν Λόι και η Σοφία Γρηγορίου. Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνούνται την κατηγορία του φόνου  εκ προμελέτης.

Να σημειώσουμε πως ο οδηγός των εκτελεστών, Πάμπος Ανδρέου, έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ενώ σε πέντε μήνες φυλάκιση η φίλη του Σώτια Νεοφύτου. Οι δυο τους είναι βασικοί μάρτυρες κατηγορίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top