ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Η απίστευτη πατέντα που σκαρφίστηκαν οι «χρυσοδάκτυλοι» για να δράσουν ανενόχλητοι – Το άδειασαν στην κυριολεξία

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Η απίστευτη πατέντα που σκαρφίστηκαν οι «χρυσοδάκτυλοι» για να δράσουν ανενόχλητοι – Το άδειασαν στην κυριολεξία

Διάρρηξη χρυσοχοείου διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/1), στην Λάρνακα και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Παύλου Βασλαμάκη με τους διαρρηκτές να σκαρφίζονται μια έξυπνη πατέντα για να δράσουν ανενόχλητοι ξαφρίζοντας στην κυριολεξία το εν λόγω χρυσοχοείο.

Όπως σημειώνει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», οι τρεις δράστες προτού εισβάλουν στο χρυσοχοείο, έκλεψαν υλικά εργολάβων που εκτελούσαν εργασίες για το αποχετευτικό σύστημα της πόλης.

Τα εν λόγω υλικά, δηλαδή πινακίδες εκτροπής και κώνους τα χρησιμοποίησαν κατάλληλα τοποθετώντας με τέτοιο τρόπο ώστε να απαγορεύσουν την διέλευση οχημάτων επί της οδού Παύλου Βασλαμάκη.

Έτσι, οι τρεις «χρυσοδάκτυλοι» μπορούσαν να δράσουν ανενόχλητοι στο σκοτάδι χωρίς τον φόβο των αδιάκριτων βλεμμάτων διερχόμενων οδηγών.

Όπως σημειώνεται οι τρεις διαρρήκτες απέσπασαν σχέδον όλα τα χρυσαφικά του χρυσοχοείου με την αξία να ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Το ατυχές είναι το γεγονός ότι 56χρονος ιδιοκτήτης δεν καλύπτεται από ασφάλεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι τρεις δράστες κατεγράφησαν από κλειστό κύκλωμα και φορούσαν κουκούλες και φουσκωτά σακάκια.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Διάρρηξη χρυσοχοείου στη Λάρνακα – Τους κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE