Σε διαθεσιμότητα η αστυνομικός που έδειξε τα μεσαία της δάκτυλα σε μαθητές - Άμεσες οδηγίες απο τον Αρχηγό

Σε διαθεσιμότητα η αστυνομικός που έδειξε τα μεσαία της δάκτυλα σε μαθητές -  Άμεσες οδηγίες απο τον Αρχηγό

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από το απόγευμα της Παρασκευής 20/01 η αστυνομικός η οποία κατά την διάρκεια της εκδήλωσής- διαμαρτυρίας της ΠΣΕΜ, έδειξε τα μεσαία της δάκτυλα σε μαθητές.

Σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας ενημερώνει πως σε σχέση με δημοσιεύματα σε διαδικτυακές ειδησεογραφικές σελίδες όπου απεικονίζεται μέλος της Αστυνομίας να προβαίνει σε χειρονομίες, αναφέρονται τα ακόλουθα:

Τέτοιες συμπεριφορές από μέλη της Αστυνομίας δεν γίνονται αποδεκτές και είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες.

Ως εκ τούτου, ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, έδωσε άμεσα οδηγίες για τη διενέργεια ποινικής και πειθαρχικής έρευνας και όπως το συγκεκριμένο μέλος τεθεί σε διαθεσιμότητα. 

 Διαβάστε ακόμη: 

ΠΣΕΜ: «Έτσι ξεκίνησαν τα επεισόδια» - Γυναίκα αστυνομικός δείχνει τα μεσαία της δάκτυλα σε μαθητές! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Αποσύρθηκαν οι τρεις διεκδικητές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ – Στηρίζουν Νίκο Αναστασίου

Σε μια συναινετική κίνηση, οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΕΔΕΚ – Μάριος Χαννίδης, Μορφάκης Σολωμονίδης και Ηλίας Μυριάνθους – ανακοίνωσαν σήμερα την απόσυρσή τους από την κούρσα διαδοχής, ανοίγοντας τον δρόμο για την υποστήριξη κοινής υποψηφιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE