Εντοπίστηκε ο ανήλικος που φωτογράφισε την αστυνομικό

Εντοπίστηκε ο ανήλικος που φωτογράφισε την αστυνομικό

Στο εντοπισμό του ανήλικου μαθητή που φωτογράφισε την αστυνομικό να προβαίνει σε άσεμνη χειρονομία προχώρησε η Αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευής 20/01.

Πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, αναφέρουν πως ο νεαρός μαθητής που τράβηξε την επίμαχη φωτογραφία έχει εντοπιστεί όμως αρνείται να δώσει κατάθεση στις Αρχές.

Να σημειώσουμε πως το θέμα πήρε διαστάσεις μεγατόνων, με τον Αρχηγό της Αστυνομίας να δίνει άμεσα οδηγίες για τη διενέργεια ποινικής και πειθαρχικής έρευνας και όπως το συγκεκριμένο μέλος τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η ΠΣΕΜ σε ανακοίνωση της προβάλει την θέση πως η προκλητική στάση των αστυνομικών έξω από τη Βουλή, είναι αυτή που προκάλεσε τα μικροεπεισόδια που σημειώθηκαν με τους μαθητές που διαδήλωναν.

Διαβάστε ακόμη

Σε διαθεσιμότητα η αστυνομικός που έδειξε τα μεσαία της δάκτυλα σε μαθητές - Άμεσες οδηγίες απο τον Αρχηγό

ΠΣΕΜ: «Έτσι ξεκίνησαν τα επεισόδια» - Γυναίκα αστυνομικός δείχνει τα μεσαία της δάκτυλα σε μαθητές! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επεισόδια έξω από τη Βουλή από μαθητές - Τραυματίστηκε φωτογράφος - ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

Στον απόηχο της καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΔΑΔ για την αποτυχία της διερεύνησης υπόθεσης βιασμού 28χρονης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης παραχώρησε Διάσκεψη Τύπου, δίνοντας τη δική του απάντηση στις έντονες επικρίσεις και στα αιτήματα για παραίτησή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE