To ΔΗΚΟ γελοιοποίησε δημόσια τον Αβέρωφ με συγκεκριμένη φωτογραφία όμως… επανόρθωσε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

To ΔΗΚΟ γελοιοποίησε δημόσια τον Αβέρωφ με συγκεκριμένη φωτογραφία όμως… επανόρθωσε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι χρήστες του διαδικτύου όταν είδαν την τραγική φωτογραφία του Αβέρωφ Νεοφύτου, σε ανακοίνωση του ΔΗΚΟ.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (22/1) το Δημοκρατικό. Κόμμα, ανήρτησε στο διαδίκτυο δήλωση του εκπροσώπου Τύπου, Άθου Αντωνιάδη, με την οποία απαντούσε στα όσα κ. Νεοφύτου καταλόγισε στα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου αναφορικά με το Κυπριακό.

Ως εδώ όλα καλά. Όμως, η φωτογραφία του Αβέρωφ Νεοφύτου, που επέλεξαν στο ΔΗΚΟ για να πλαισιώσει την δήλωση του εκ. Τύπου του κόμματος, ήταν τουλάχιστον ατυχής και γελοιοποιούσε αν μην τι άλλο έναν άνθρωπο.

Εν συνεχεία το γραφείο Τύπου του ΔΗ.ΚΟ αντιλήφθηκε την λανθασμένη επιλογή φωτογραφίας και την αντικατέστησε με άλλη. 

Αν και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν υπήρξε κάποιου είδους παρέμβαση προς το ΔΗ.ΚΟ σε σχέση με το όλο θέμα, εντούτοις καταγράφεται στα θετικά η παραδοχή του λάθους με την αλλαγή της φωτογραφίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

Στον απόηχο της καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΔΑΔ για την αποτυχία της διερεύνησης υπόθεσης βιασμού 28χρονης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης παραχώρησε Διάσκεψη Τύπου, δίνοντας τη δική του απάντηση στις έντονες επικρίσεις και στα αιτήματα για παραίτησή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE